Novosti

Dječja bolnica Srebrnjak certificirana je prema ISO 9001:2008 normi

ISO dbs 400px

U Dječjoj bolnici Srebrnjak proveden je audit sustava upravljanja te je utvrđena usklađenost sa zahtjevima prema ISO 9001:2008 normi za sustav pružanje medicinskih usluga dijagnostike i terapijskih obrada na bolničkim odjelima, fizikalne terapije i rehabilitacije, medicinske skrbi, edukacije i provođenje kliničkih istraživanja.

ISO je kratica za International Organization for Standardisation, međunarodnu organizaciju za standarde osnovanu 1947. god.

Standardi pružaju smjernice za tvrtke i organizacije koje žele osigurati da njihovi proizvodi i usluge dosljedno ispunjavaju zahtjeve korisnika, a da se pritom njihova kvaliteta konstantno povećava.

ISO standardi su najrašireniji međunarodno prihvaćeni standardi, a norma ISO 9001:2008 odnosi se na Standard za sustav upravljanja kvalitetom, a primjenjiv je za svaku organizaciju koja želi uvesti, održavati i neprekidno poboljšavati vlastiti sustav osiguranja kvalitete. ISO 9001:2008 provodi više od milijun tvrtki i organizacija u više od 170 zemalja.

ISO 9001 je sustav upravljanja kvalitetom koji zahtijeva dokumentirani sustav slijeda i intereakcije određenih procesa, provođenje internih kontrola (revizija) procesa radi utvrđivanja korektivnih i preventivnih radnji u svrhu unaprijeđenje procesa. Korištenje ISO 9001:2008 pomaže osigurati dosljedne, kvalitetne proizvode i usluge, što pak donosi mnoge prednosti u poslovanju.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Dječja bolnica Srebrnjak certificirana je prema ISO 9001:2008 normi