Zavod za alergologiju, kliničku imunologiju i reumatologiju

KLINIKA ZA PEDIJATRIJU

Klinika za pedijatriju Dječje bolnice Srebrnjak posebno je mjesto posvećeno zdravlju i dobrobiti djece od dojenačke dobi do adolescencije. U ovoj klinici, stručnjaci iz različitih područja pedijatrije surađuju kako bi pružili najbolju moguću skrb za naše pacijente. Atmosfera je pažljivo osmišljena kako bi bila ugodna i prijateljska, čime se djeci i njihovim obiteljima olakšava proces liječenja.

Naša Klinika za pedijatriju nudi širok spektar usluga, uključujući preventivne preglede, dijagnostiku, liječenje akutnih i kroničnih bolesti, kao i specijalizirane medicinske postupke. Posebnu pažnju posvećujemo individualnim potrebama svakog djeteta, uzimajući u obzir fizičke, emocionalne i razvojne aspekte njihovog zdravlja.

Tim stručnjaka na Klinici za pedijatriju sastoji se od iskusnih pedijatara, medicinskih sestara, nutricionista, fizioterapeuta i drugih zdravstvenih profesionalaca. Svi članovi tima posvećeni su stvaranju sigurnog, podržavajućeg i brižnog okruženja, u kojem će se djeca osjećati sigurno i ugodno.

Klinika je opremljena najnovijom medicinskom opremom i tehnologijom, što omogućava preciznu dijagnostiku i efikasno liječenje. Također, naš tim kontinuirano se educira i prati najnovija dostignuća u pedijatriji kako bismo osigurali da skrb za djecu uvijek bude na najvišoj razini.

Naša misija je pružiti sveobuhvatnu i empatijsku zdravstvenu skrb koja potiče zdrav razvoj i dobrobit djece, uz aktivnu suradnju s roditeljima i obiteljima kako bismo zajedno postigli najbolje moguće zdravstvene ishode.

Sistematizacija Klinike za pedijatriju obuhvaća organizaciju kroz dva Zavoda unutar kojih se nalaze različiti odjeli i službe kako bi se osigurala sveobuhvatna i efikasna zdravstvena skrb za djecu.

PREDSTOJNICA KLINIKE ZA PEDIJATRIJU
Doc.dr.sc. Melita Čačić Hribljan, dr.med.

GLAVNA SESTRA KLINIKE ZA PEDIJATRIJU
Elizabeta Kralj Kovačić, univ.mag.med.techn.
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ZAVOD ZA ALERGOLOGIJU, KLINIČKU IMUNOLOGIJU I REUMATOLOGIJU

U Zavodu se zbrinjavaju bolesnici s alergijskim bolestima, bolestima imunološkog sustava te reumatološkim i autoimunim bolestima. Zbrinjavanje bolesnika provodi se kroz ambulantno i dnevno bolničko liječenje te u okviru stacionarnog liječenja unutar specijaliziranog Odjela.

PROČELNICA ZAVODA ZA ALERGOLOGIJU, KLINIČKU IMUNOLOGIJU I REUMATOLOGIJU
Doc.prim.dr.sc. Helena Munivrana Škvorc, dr.med.

GLAVNA SESTRA ZAVODA ZA ALERGOLOGIJU, KLINIČKU IMUNOLOGIJU I REUMATOLOGIJU
Katarina Bogović, univ.mag.med.techn.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Klinika za pedijatriju Zavod za alergologiju, kliničku imunologiju i reumatologiju